img_1073_snapseed_snapseed

Avui els meus companys m’han recordat que havia d’escriure unes conclusions, i haig de confessar que m’he posat un poquet trista. Encara recordo el dia que na Pilar, la nostra professora ens va proposar de fer aquesta activitat avaluable, tots vam pensar, déu meu, més feina! Era principi de curs i ja estàvem atabalats de feina, ningú mai havia fet un portafoli i menys com a activitat de classe. Però bé, el cas és que quan vaig arribar a casa vaig madurar la proposta i vaig pensar que era una molt bona iniciativa, i que em feia il·lusió fer-ho. A més a més, atès que sóc una amant de la fotografia vaig pensar que podria fer-m’ho bé per combinar-ho, i així ho he fet. Cada fotografia és una part de mi, és un instant de la meva vida que he volgut adjuntar amb els instants, pensaments i coneixements que estic vivint i rebent actualment.

Me n’alegro molt d’haver tingut aquesta llibertat per elaborar aquesta activitat de classe, de fet, na Pilar ha tingut molta paciència amb tots nosaltres, és una mestra, professora, lectora, simpàtica, agradable i dolça persona que ha volgut transmetre’ns tot el que ella coneixia sobre avaluació i sempre ens ha donat molta llibertat per decidir i tractar qualsevol tema. Ens ha ensenyat tot el que ella ha volgut i ha pogut, ens ha proporcionat una pinzellada del que és avaluació, ens ha facilitat eines i lectures, ens ha obert les portes a endinsar-nos en el món de l’educació i l’avaluació. Al cap i a la fi, a partir d’ara i poquet a poquet ens anirem familiaritzant amb el concepte, deixarem de veure’l com un terme més, i passarà a ser un concepte que poc a poc ens l’anirem fent nostre i l’adaptarem tantes vegades com faci falta, perquè encara que ara a dia d’avui tingui una definició més consolidada del que és avaluació, crec que efectivament existeixen moltes defincions, moltes maneres d’entendre-ho.

Per altra banda, estic molt orgullosa d’haver pogut cursar aquest màster, aquesta matèria, conèixer tants i tants professors, maneres diferents d’explicar-nos i de tractar-nos. Feliç d’haver-nos trobat a l’aula més acollidora de la Universitat, un plaer compartir moments amb els companys, i sobretot contenta d’haver pogut compartir opinions i mirades entre tots.

Molta sort i gràcies!

A continuació adjuntaré la webgrafia que m’ha ajudat a complementar totes les meves entrades. Quina sort tenim de poder entrar i sortir a través de les pàgines web, de llegir i remirar, d’oblidar si volem, o bé de guardar-ho com un tresor.

Webgrafia 

http://www.creix.com

http://www.criatures.ara.cat

http://www.weib.caib.es

http://www.consolació.es

http://www.iesmacardona.cat

http://www.xtec.gencat.cat

http://www.fbofill.cat

http://www.tresorderecursos.com